Η εταιρία UNICA δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας από το 2000 και δημιουργήθηκε από τους: Ζάχο Χρήστο και Κουβελόπουλο Γεώργιο. Με σκληρή εργασία, υπευθυνότητα και συνεχή αναζήτηση για υψηλής αισθητικής και ποιότητας συλλογές, η εταιρία κατάφερε στο πέρασμα των χρόνων να εξελιχθεί στον χώρο και να καταλάβει μια σημαντική θέση μεταξύ των κορυφαίων εταιριών υφασμάτων που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά και όχι μόνο.
Σήμερα, έπειτα από αρκετά χρόνια συνεχούς προσπάθειας με σκοπό την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της, η πορεία της εταιρίας συνεχίζεται με το ίδιο σθένος, διατηρώντας την ποιότητα, την υψηλή αισθητική αλλά και τις αξίες που χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους που την απαρτίζουν.

Η εταιρία UNICA αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά κορυφαίους οίκους υφασμάτων που εδρεύουν στην Ευρώπη αλλά και την Ασία. Η εξειδίκευση και η εμπειρία της σε συνδυασμό με τις συλλογές της, που διαθέτουν υψηλής ποιότητας υφάσματα συνεχώς ενημερωμένα από τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας αλλά και πρωτοποριακά και ιδιαίτερα σχέδια, εξασφαλίζουν στους πελάτες της την απαραίτητα επιτυχία στις δημιουργίες τους.

Οι συλλογές υφασμάτων που διαθέτει η εταιρία είναι αρκετές και μπορούν να εξυπηρετήσουν όλους τους κατασκευαστές ρούχων (γυναικείων, παιδικών, εσωρούχων -  πυζάμας, resort – beachwear) αλλά και πελάτες ξενοδοχειακού ιματισμού. Πιο συγκεκριμένα οι συλλογές της εταιρίας περιέχουν υφάσματα: μονόχρωμα, προβαφής, τυπωμένα, ζακάρ, πλεκτά, παγιέτες, δαντέλες, γούνες, fancy, resort-beachwear, πετσέτες – παρεό, όλη την γκάμα ξενοδοχειακού ιματισμού, αλλά και συλλογή Β’ υλών σε καρτελάκια και ετικέτες για τα ενδύματα.